FIND_US la Momente de Ogradă 2018

with Niciun comentariu

Pentru a treilea an consecutiv, Asociatia #FIND_US va expune print-uri din domeniul fotografiei de concert la Momente de Ogradă, ediția 2018.

Pentru orice donație de minim 100 lei din partea oricărui participant la eveniment, #FIND_US va oferi cadou un print în format 50×70 cm. Cadoul include: cutia pentru transport, sistemul de protecție cu geam tip plexi, spate prevăzut cu agățători pentru perete. Fotografiile au fost imprimate in București pe hârtie mată specială, la cea mai înaltă calitate.

Toate fondurile strânse din donații vor merge în sprijinul cauzelor copiilor de la Biblioteca Merișani și Club Explore Code Merișani, imediat după terminarea evenimentului.

 

 

Coloana sonoră a acestei ediții va fi asigurată de Implant pentru Refuz, RELATIVE (band), Tourette Roulette, Gray Matters, Rana, DAVIDESCU & DHOPE (Dj Set).

Trupele nu vă vor încânta numai din punct de vedere muzical. Regula, și unul dintre farmecele evenimentului, este dată de faptul că trupele desfată culinar publicul cu bucate special alese de către acestea și puse în scenele ceaunelor sub coordonarea și cu sprijinul povestitorilor culinari gazdă (Maria, Nadia, Looch Lars, Simona, Cezara).

Ograda este despre Oameni și ceea ce fac ei, despre poveștile lor care se întâlnesc și se completează. Ograda e facută din toate aceste povești, din muzica ce nu are nevoie de un stadion ca să fie bună, din mâncărurile molcom dospite care nu au nevoie de un nume englezesc, din momente care nu au nevoie de o lumină specială și din timpul care curge altfel alături familie, copii și prieteni.

Momente de Ogradă nu este doar o conferință după chipul și asemănarea unui festival, ci mai ales un proiect care reînsuflețește ulițele copilăriei și susține comunitatea locală. Locurile de cazare și campare, voluntarii, ingredientele cu care pregătim minunatele bucate la ceaune, spațiul pus la dispoziția producătorilor din zonă sunt un proces complex prin care implicăm comunitatea locală.

Pe parcursul primelor patru ediții, gazde muzicale și culinare totodată ne-au fost: VIȚA DE VIE, ROA, COMA, LUNA AMARĂ, PINHOLES, RELATIVE, THE KRYPTONITE SPARKS, DAYS OF CONFUSION, ROADKILLSODA, TOY MACHINES, NOUĂ ANI LUMINĂ; DJ JIJI, DJ SEBASTIAN, DJ HEFE, DJ ANDI, DAVIDESCU & VOICU DJ Set, RĂZVAN DIACONU DJ Set.

Ateliere de gătit, de pictură, de împletituri din răchită și frământat aluaturi, lansări de carte, sunt activități cere întregesc experiența unei zile pline în Ogradă.

Și în 2018 te așteptăm într-o ogradă caldă, primitoare și frumoasă în care te întalnești cu muzici bune, mâncăruri gătite molcom la ceaune, pe plite și în cuptoarele construite din cărămizile arse de mâinile strămoșilor; butoaie atent meșteşugite de urmașii Dogarilor argeșeni; vinurile limpezi și licoroase de pe dealurile argeșene ce se odihnesc trase în butoaie de stejar în crama casei; cu copii care se joacă pe ulițe și dealuri în timp ce muzica se împrietenește cu satul.

Capacitatea locației și a evenimentului este limitată la un numar de 500 de persoane. Pentru ediția din 2018 am șlefuit 400 de bilete pentru prietenii Ogrăzii (diferența de locuri este rezervată copiilor, trupelor participante și famiiliilor lor, echipei de producție și voluntarilor): 200 bilete “FONTĂ” (fără cazare sau campare), 100 bilete “ALAMĂ” (cu campare) si 100 bilete “CUPRU” (cu cazare la gazde, în familii).

PRE SALE – în perioada 16 Februarie – 15 Iunie
o “FONTĂ” (fără cazare sau campare) – 125 lei
o “ALAMĂ” (cu campare) – 145 lei
o “CUPRU” (cu cazare la gazde, în familii) – 175 lei

– în perioada 16 Iunie – 31 august, în limita disponibilității
o– “FONTĂ” (fără cazare sau campare) – 150 lei
o– “ALAMĂ” (cu campare) – 170 lei
o– “CUPRU” (cu cazare la gazde, în familii) – 200 lei

În perioada 01 – 08 septembrie 2018, inclusiv la eveniment (în limita disponibilității) – “FONTĂ” – 180 lei // “ALAMĂ” – 200 lei.

Copiii sub 12 ani însoțiți de un adult plătitor de bilet au acces gratuit. Taxele de acces implică acces liber la conferință și la resursele puse la dispoziție: mâncare, băutură, concerte, activități, cazare și campare.

Bilete disponibile în reţeaua IaBilet.ro: https://goo.gl/uRxWtR

#ConferințăÎnOgradă #ÎnapoiPeUliță #MomenteDeOgradă

Share
if you care