Implică-te și tu! Donații și licitații în scop caritabil

cu Niciun comentariu

Dragi prieteni, referitor la imagini și la posibilitatea de a le cumpăra, am hotărât cu toții ca la fiecare print să facem o ediție limitată la 15 copii, ce vor fi numerotate de la 01 la 15, urmând ca seria 01 (fotografiile expuse) să fie vândute la licitație, cu un preț de pornire de 400 RON, iar seriile 02-15 să fie vândute la preț fix, respectiv 200 RON (cu titlu de donație).

Cum funcționează partea de licitatie?
Accesati pagina de licitatie, vă creați cont și plasați o ofertă, urmând ca apoi să fiți înștiințați pe e-mail dacă cineva a licitat mai mult. Sunt afișate numele fotografului, artistul și/sau trupa din fotografie, putându-se căuta în site după aceste coordonate. La fiecare imagine se regăsește și un cronometru cu timpul estimat până la terminarea licitației. Dacă doriți să rămâneți anonimi, completați câmpul de pseudonim. Vă mulțumim!

Cum puteti achizitiona print-uri la pret fix?
În două moduri:

  • Vizitând expoziția de la Hanul Gabroveni, unde, în permanență, în spațiul de la intrarea în cele două săli de expoziție, se află o persoană care centralizează aceste informații și unde se fac înscrieri
  • Online, accesând formularul de comandă.

La scurt timp după finalizarea expoziției (timpul necesar pentru executarea lucrărilor la tipografie), printurile vor fi livrate prin curier celor care le-au comandat. Fiecare exemplar va fi însoțit de un certificat de autenticitate din partea Asociației fotografilor de concerte – ‪#‎find_us‬, pentru a cărei înființare s-au început deja demersurile.

Mulțumim din suflet celor care au vizitat expoziția și celor care o vor vizita în continuare. Nu uitați că rămâne deschisă până la sfârșitul lunii ianuarie!

 

Sharing is caring !Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on StumbleUponShare on Tumblr

Lasă un răspuns