Asociatia Fotografilor de Concert – #FIND_US a luat fiinta la sfarsitul anului 2015, pentru a ajuta fotografii afectati de tragedia din Colectiv si pentru a ne apara drepturile sub forma unei entitati juridice.

Noi suntem #FIND_US


Membri fondatori

Anca Dumitrescu

Anca Dumitrescu

Membru fondator

Editor si fotograf din 2010, in paralel cu munca de consultant fiscal in multinationala. Nu am timp liber aproape deloc, in general il dedic familiei si concertelor. Intre ele, mai strecor cate o plecare la drum lung ce se lasa cu multe poze de editat. Imi plac marea in extrasezon, inghetata si obiectivele Canon din seria L.

Andrada Mihăilescu

Andrada Mihăilescu

Membru fondator

Cuvinte in imagini. Imagini in cuvinte. Povesti. Prima mea intalnire oficiala cu fotografia a avut loc in 2006, prin intermediul unei camere foto compacte (Sony T33). Dupa 4 ani de joaca, am decis explorez arta desenului cu lumina in cadrul unei facultati din Regatul Unit. Urmatorul pas firesc a fost un curs de master in Londra, cu specializare pe fotografie documentara si fotojurnalism. Unul dintre citatele mele preferate, ii apartine Anei Leibovitz: „Cand spun ca vreau sa fotografiez pe cineva, inseamna ca vreau sa cunosc persoana respectiva.„ Ideea aceasta a fost punctul de plecare in ceea ce priveste arta fotografica si implicit, fotografia de concert pe care am descoperit-o in 2011. Din Decembrie 2015 sunt membru al echipei Let’s Rock iar din Iunie 2016 m-am alaturat si echipei Forbes Romania.

Biro Andy

Biro Andy

Membru fondator

Fotograf de concert , fondatorul publicatiei online rockout.ro si al studioului de design Sharpfont Creative. Sunt pasionat de muzica buna si de calatorii. Calatoriile ma inspira. Imi place sa descopar oameni intersanti, peisaje de vis, rasfaturi culinare si sa petrec timp cu familia.

Cătălin Ilnițchi

Cătălin Ilnițchi

Membru fondator

Fotograf de concerte din august 2014, inginer în restul timpului si iubitor de metal extrem.

Cezar Cazan

Cezar Cazan

Membru fondator

Fotograf de concert, web designer. Sunt co-fondator al publicatiei online Let's Rock, ascult muzica buna, imi place sa calatoresc si sa imi petrec timpul liber inconjurat de prieteni.

Ciprian Vlăduț

Ciprian Vlăduț

Membru fondator

Geograf prin formare, fotograf prin alegere. Fotograf amator din 2000, am trecut la profesioniști în 2008 (nuntă, botez, family, corporate, concerte, sport, peisaj & more). Fotograf de concerte din 2010, fotograf oficial Eventim din 2012. Colaborări cu MetalFan, iConcert, InfoMusic, BestMusic etc. Mai multe despre mine pe www.cipane.com.

Paul Voicu

Paul Voicu

Membru fondator

Fotograf de concert, Project manager in domeniul telecomunicatiilor. Fotograf al publicatiei online Iconcert.ro si owner al paginii LivePictures.Ro. Impatimit al muzicii stoner metal si fan declarat al lui Phil Anselmo(exvocal al trupei Pantera).

Stefan Tivodar

Stefan Tivodar

Membru fondator

Am început să scriu în online-ul cultural în 2008, asumându-mi aventura de redactor colaborator Metropotam. Ocazional, când circumstanţele o impuneau, propuneam după un concert nu doar o cronică ci şi câteva fotografii. După aproape un an drumurile noastre s-au despărţit şi am abandonat temporar ideea de a lucra în domeniu, forţat de circumstanţe economice neprietenoase. În 2013 am început din nou să scriu cronici de concerte şi să propun spre publicare interviuri - de această dată site-ului Concerte-azi.ro . Tot în 2013 şi tot cu ajutorul Concerte-Azi am început cu adevărat şi aventura fotografiei de concert. Începând cu septembrie 2014 sunt redactor şi fotograf de concert pentru SUNETE, singura revista de muzică din România.


Membri

Gabriel Isac

Gabriel Isac

Membru

Fotograf de concert wannabe de prin 2010, cu aplecare serioasa de vreo 3-4 ani (https://www.facebook.com/midnightphoto/). In rest, art director full time, cu un mic atelier de creatie in spate (Midnight Studio) si cu tot felul de colaborari pe grafica-foto-video.

Mihai Vasilescu

Mihai Vasilescu

Membru

Fotograf de concerte. Iubitor de muzica. Mereu in cautarea unei noi provocari.

Miluță Flueraș

Miluță Flueraș

Membru

Fotograf de concert freelancer, videograf, inginer in domeniul geodeziei. Fac fotografie de concert din 2008, sunt autorul a numeroase workshopuri, expozitii si fotograful oficial a catorva festivaluri faine din Romania.

Sharing is caring !Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on StumbleUponShare on Tumblr